Gospodjo, Bate! / Rokenrol u kandzama interneta / Seljobriti

Image

DVE Knjige – JEDNA Svirka

Promocija knjige "Rokenrol u kandžama interneta" Predrag Jovanovic -a i Branimir Lokner i knjige "Seljobriti" Branislav Basic Pekar-a

Publicerat av Gospodjo, Bate. den 16 januari 2017

 

Intervju sa autorom knjige Banetom Loknerom sa promocije knjiga “Rokenrol u kandžama interneta” autora Predraga Jovanovića i Branimira Loknera i “Seljobriti” autora Branislava Bašića Pekara, začinjena fenomenalnom svirkom (vrhunski nastup sa retko viđenim performansom Rifata Rifatovića) domaćina, grupe “Gospođo Bate”. Hvala predivnim domaćinima na još jednoj sjajnoj promociji u okviru našeg karavana. Peđa, Bane i B.B. Pekar, TMM&DSR.


————————–————————–————————–—————-
“Rokenrol u kandžama interneta” autora Predraga Jovanovića i Branimira Loknera suočava aktere ovdašnje muzičke priče, sastave i izvođače sa njihovim prihvatanjem novog, ali već sve prisutnog načina promocije i prezentacije svojih radova i karijere u novonastalim okolnostima, gde prisutvo u “on line” medijima, predstavlja najvažniji način trasiranja puta i poruke od artista do neposrednog konzumenta. Kako se ko i na koji način snalazi u svemu tome, da li veći efekat u reklamiranju”proizvodi” internet sa svojim “mrežama” ili oni stari godinama egzistirajući mediji? Da li TV, radio i novine polako prepuštaju svoj značaj internetu, saznaćete iz brojnih odgovora, analiza, razmišljanja prisutnih u ovoj knjizi. “Rokenrol u kandžama interneta” je obavezno štivo i vodič kroz savremeni trenutak novog načina promocije ne samo rock kulture.

Knjigu „Rokenrol u kandžama interneta“ možete naručiti nahttp://www.kupindo.com/Umetnost/35355055_Rokenrol-u-kandzama-interneta
po specijalnoj promo ceni.

————————–————————–————————–———————
Za “Seljobriti” autora B.B. Pekara

I evo konačno se pojavio “Seljobriti”. Sa jasnim pogledom situacije u kojoj se nalazimo, svestan manjine kojoj pripadamo, pokušava da kroz na svoj jedinstven način baci na pleća kič i šund i na velika vrata vrati kulturu kojoj i sam pripada. Doduše u njegovom slučaju najblaže rečeno neobičnu, ali iskrenu i nadasve jedinstvenu, onu koju on oseća kao bazu društva kome pripada. Pomozi nam bože.

https://youtu.be/hh0F71Vc-Tk[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *