„ Gospođo, bate!“ na festivalu EXIT – „Summer of love“

Image

Novopazarski bend „ Gospođo, bate!“ nastupio na ovogodišnjem festivalu Exit. Kako su najavili članovi ovog sastava održali sujednočasovni koncert u četvrtak od 20 časova.

Nakon Mikser festivala, Arsenal i Park festa u Užicu, novopazarski sastav „Gospođo, Bate!“, nastupa i na najznačajnijoj muzičkoj manifestaciji u Ervopi kada je pop muzika u pitanju. Članovi ovog sve popularnijeg novopazarskog benda izvešće prepoznatljive autorske pjesme, a kako kažu sam moto ovogodšnjeg EXIT-a, „Summer of love“, bend će podržati svojim singlom pod nazivom “Ljubav“. Nastup novopazarkog benda je velika čast za sve članove, za sam bend ali za rock n roll kulturu grada Novog Pazara.

Bend “Gospođo, bate!” natupa 6. jula, na fjužn stejdžu, od 20 časova. Festival traje do 9. jula. Velika žurka na Exitu već je počela, prvi posjetioci festivala već su stigli u Novi Sad, a ove godine organizatori očekuju više od 50.000 turista iz 68 zemalja celog sveta do kraja manifestacije.

Ovogodišnji Exit održava se pod geslom “Leto ljubavi”, a u pitanju je proslava 50 godina od nastanka legendarnog hipi pokreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *